Öh, tuota... on vierähtänyt hetki jos toinenkin edellisen postauksen jälkeen.

Puutyö-kurssilla olin nyt keväälläkin, syntyi "pleikka-hylly" pojalle ja itselleni nukkekoti kokoa 1:24. Tosin jälkimmäinen on vielä vähän kesken. Näistä kuvia joskus...

Helmiin en ole koskenut kuin viime syksynä viimeksi. Tai olen niitä kyllä hankkinut, mutta mitään niistä ei talven aikana syntynyt. Nyt kuitenkin innostus iski jälleen, kuten seuraavasta näkyy :-)

1468591.jpg
Aloitetaan vanhimmasta päästä. Tämän tein itse asiassa jo viime vuoden puolella, mutta lukon sain kiinnitettyä vasta tänään :-o, joskus tökkii niinkin pieni asia. China chrysocollaa ja Swarovskin helmiä ja kristalleja.  (muoks. ei mitään swaron helmiä, vaan söpöläisiä mv-helmiä.)
1468592.jpg
Olen lähdössä mielen piristys-risteilylle ja että piristyminen olisi taattu, tein rannekorun hematiitti-renkaista ja... ja... hmh, noh, jotain jaspista tuo punainen on. Kaulakoru on myös tulossa tuon kaveriksi, on enää lukkoa vailla (kyllä se valmistuu, ihan varmasti!). Tästä tykkään ihan satasella :-)
1468593.jpg
Kambabajaspista ja Swarovskin helmiä.
1468595.jpg
No joo, mitäs tähän nyt sanoisi. Rodoniitti-helmet ovat jo melko kauan huudelleet itselleen kaveria ja tänään sellainen löytyikin ruusukvartsista ja tsekkiläisistä kristalleista. On se luonnossa kivemman näköinen, uskokaa pois :-)
1468600.jpg
Poikani, kohta 8 v., narisi viime viikonloppuna, että haluaa myös pujotella helmiä. No, hän sitten piti viimeistään huolen siitä, ettei äidiltä lopu rannekorut :-) Mustaa onyxia ja aventuriinisiruja.
1468598.jpg
Tässä toinen pojan näpertämä rannekoru, vuorikristalli-, turkoosi- ja meripihkasiruja. Tykkään!

Ja kappas vaan, yksi rannekoru meinasi unohtua esittelystä:
1468844.jpg
Tämäkin vaaleanpunainen hörhelö on valmistunut ennen talvitaukoa.

Tähän ne loppui, ihan varmasti. Ainakin siihen asti, kun saan uutta aikaiseksi....