Lordi kehystystä vaille valmis 15.11.2006


Nukkekotiin on tulossa oheinen matto. Koskapa käyttämäni kangas (18 count aida) on liian harvaa tuohon malliin, päädyin kirjomaan vain maton keskustan. Mielestäni ihan kiva noinkin. Tätä olen pistellyt viimeiset pari viikkoa aina sopivan tilaisuuden tullen.


Kiva olisi, jos joku voisi kertoa, miten ristipisto-töistä saa otettua sellaisia kuvia, että ne näyttävät hyvältä täälläkin, hmh. Tykkään tosi paljon noista valkoiseksi rapatuista taloista sinisin ovin ja ikkunanpuittein. Siksi innoissani aloitin tätäkin työtä löydettyäni lehden portugalilaisesta antikvariaatista (tämän ja monta muuta lehteä).Tästäkään ei kovin montaa pistoa puutuuisi.


Valitettavan huono kuva ikuisuus-projektistani, Tutankhamonin kultanaamiosta. Tuo saa joka kerran aikaan sydämen tykytyksiä, niin paljon siitä pidän. Ja vielä enemmän pitäisin, jos saisin sen joskus seinälle. Yhdellä säikeellä yksi pisto sinne toinen tänne saattaapi vielä kuitenkin viedä jonkun vuoden...


Tämän tyynypakkauksen sain ystävältäni kiitokseksi kukkien kastelusta. Ihana kiitos, sillä tykkään tosi paljon egyptiläis-aiheista. Nefertiti on valmis, enää reunukset, jotka ovatkin sitten tämän työn tylsin pisteltävä. Samassa sarjassa on myös Tutankhamon-tyyny, jota olen jo kauan katsellut "sillä silmällä".


Tämän unikkotyyny-pakkauksen sain ties kuinka kauan sitten. Se oli vuosia avaamattomassa pakkauksessaan kaapin perukoilla, nyt on sentään jo (!) noin neljännes tehtynä. Valkoinen osuus on ihan ok pistellä, mutta nuo kukat tarvitsevat ihan ehdottomasti päivänvalon, muuten menee hermo. Unikot ovat kirjontatöistä ehdottomasti lemppareitani.


Ooh, elämäni noloin ristipistotyö :o( Tuon piti olla valmis 19.1.2002, jolloin hyvä ystäväni täytti pyöreitä vuosia, mutta se on edelleen vaiheessa.. Saankohan koskaan valmiiksi... (auts, miten tuo kuva vääristyy tänne siirrettäessä, omalla koneellani on aivan hyvän näköinen)


Taulu pojalleni.